* Общи условия    


 
 

Новини  

Валутни курсовеВремето

Sinoptik.bg

Yahoo Weather

 

 

 
ЗА НАС

Професионализъм и коректност...

PAN TELECOM Ltd. е фирма-наследник на Оптикнет ЕООД гр. Ихтиман.

Създадена през 2003 год. в гр.София, компанията започва да развива своята дейност в областта на телекомуникациите, и по специално - в областта на кабелната телевизия.

През последните няколко години PAN Telecom влага средства и усилия в изграждане на оптични кабелни мрежи, като внедрява съвременни технологии за пренос на интернет и доставка на допълнителни услуги до своите клиенти.

За нас интересът на клиентите винаги е бил от първостепенно значение.

PAN Telecom е компания, използваща най-новите и модерни технологии. В спектъра на услугите, предлагани от PAN Telecom, освен висококачествената цифрова кабелна телевизия и качествен непрекъсваем Интернет и Телефон, влизат и изграждане на компютърни мрежи, продажба и поддръжка на компютърна техника. Една от нашите дейности е структурното окабеляване в домове, офиси и предприятия и създаването на мрежи отговарящи на европейските стандарти.

На територията на община Ихтиман, PAN Telecom разполага с изградени локални мрежи за пренос на данни и достъп до Интернет по кабел. Скоростта на връзката се гарантира благодарение на модерна инфраструктура от оптични кабели, радио връзки и съвременна техника за пренос на данни. Непрекъсваемостта на интернета се гарантира от цялостно подсигурена енергийна защита, както и екип от професионалисти.

Това ни дава възможност да предоставяме не само качествен Интернет трафик, но и за връзка която се гарантира 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата.

Изграждането на мрежата в Ихтиман започна през 2004 година, в централната част на града, като към края на 2005-та, PAN Telecom има въведена в експлоатация цялостна подземна канална мрежа, както и оптични линии свързващи Ихтиман със съседните градове и села. Екипът който се грижи за изграждането и поддържането на мрежата е сформиран от млади и амбициозни специалисти в областа на комуникациите.

За развитието на мрежата се влагат изключителни усилия от страна на екипа. Разширявайки обхвата на предлаганите услуги и предлагайки нови решения, задоволяващи нуждите и изискванията за качествена и съвременна комуникация, ние се стремим да сме на нивото на първите в развитието на информационните технологии в България - работата ни и удовлетворението на нашите клиенти го доказват.

Добре дошли!
от екипа на PAN Telecom
 
 
 

 Начало   •    Интернет   •    Правила за достъп до Интернет   •  Комуникации   •    Поддръжка   •    Статистика  
  
 Поща   •    Въпроси  За нас   •    Контакти   •    Общи Условия  Технически спецификации  Политика за Поверителност 

© 2012 "Пан Тeлеком" ЕООД.  Всички права запазени.  Дизайн  devWiz•com