Полезни връзки  

Валутни курсовеВремето

Sinoptik.bg

Yahoo Weather

 

 

 
ЗА НАС  

Професионализъм и коректност...

PAN TELECOM Ltd. е фирма-наследник на Оптикнет ЕООД гр. Ихтиман.

Създадена през 2003 год. в гр.София, компанията започва да развива своята дейност в областта на телекомуникациите, и по специално - в областта на кабелната телевизия.

През последните няколко години PAN Telecom влага средства и усилия в изграждане на оптични кабелни мрежи, като внедрява съвременни технологии за пренос на интернет и доставка на допълнителни услуги до своите клиенти.

За нас интересът на клиентите винаги е бил от първостепенно значение.

PAN Telecom е компания, използваща най-новите и модерни технологии. В спектъра на услугите, предлагани от PAN Telecom, освен висококачествената цифрова кабелна телевизия и качествен непрекъсваем Интернет и Телефон, влизат и изграждане на компютърни мрежи, продажба и поддръжка на компютърна техника. Една от нашите дейности е структурното окабеляване в домове, офиси и предприятия и създаването на мрежи отговарящи на европейските стандарти.

На територията на община Ихтиман, PAN Telecom разполага с изградени локални мрежи за пренос на данни и достъп до Интернет по кабел. Скоростта на връзката се гарантира благодарение на модерна инфраструктура от оптични кабели, радио връзки и съвременна техника за пренос на данни. Непрекъсваемостта на интернета се гарантира от цялостно подсигурена енергийна защита, както и екип от професионалисти.

Това ни дава възможност да предоставяме не само качествен Интернет трафик, но и за връзка която се гарантира 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата.

Изграждането на мрежата в Ихтиман започна през 2004 година, в централната част на града, като към края на 2005-та, PAN Telecom има въведена в експлоатация цялостна подземна канална мрежа, както и оптични линии свързващи Ихтиман със съседните градове и села. Екипът който се грижи за изграждането и поддържането на мрежата е сформиран от млади и амбициозни специалисти в областа на комуникациите.

За развитието на мрежата се влагат изключителни усилия от страна на екипа. Разширявайки обхвата на предлаганите услуги и предлагайки нови решения, задоволяващи нуждите и изискванията за качествена и съвременна комуникация, ние се стремим да сме на нивото на първите в развитието на информационните технологии в България - работата ни и удовлетворението на нашите клиенти го доказват.

Добре дошли!
от екипа на PAN Telecom
 

 Начало  Интернет  Правила за достъп до Интернет  Комуникации  Поддръжка  Статистика 

 Поща  Въпроси  За нас  Контакти  Общи Условия  Технически спецификации  Политика за Поверителност 

© 2012 "Пан Тeлеком" ЕООД.  Всички права запазени.  Дизайн  devWiz•com